Familie Wijnhout - Nijman

Wim  en Hennie Wijnhout- Nijman runnen in Wijhe melkveehouderij ‘de kleine Tichelhof’. Vlak na de Tweede Wereldoorlog kochten de grootouders van Wim het bedrijf. Nu is hij samen met zijn vrouw de derde generatie op dit familiebedrijf. 

Betrokken lid
De ledenbijeenkomsten worden vaak bezocht door Wim. “Dit zijn dé momenten om als lid je stem te laten horen. Je wordt gehoord en onze bestuursleden zijn benaderbaar. Dit komt door de korte lijnen binnen de coöperatie. Dit alles maakt dat NoorderlandMelk goed bij ons past”, vertelt Wim. “Ja, we zijn tevreden met onze keuze voor NoorderlandMelk”, sluit Hennie aan.

Onderscheidend
"Kenmerkend voor ons bedrijf is dat we een echt familiebedrijf zijn. We werken sinds 1999 met Lely Melkrobots en vanaf 1980 zijn we een erkend stage bedrijf voor zowel HBO- als MBO- scholieren geworden. Wij vinden het belangrijk dat boerenbedrijven een visitekaartje zijn voor de melkveehouderij. Een opgeruimd bedrijf met koeien in de wei is voor onze omgeving en het imago van het boerenbedrijf belangrijk en onderscheidend. We mogen niets vanzelfsprekend nemen, al lijkt dat voor ons als melkveehouders soms wel zo”, zeggen Wim & Hennie.

Wim & Hennie Wijnhout - Nijman, Wijhe