Nieuws

Adrian Langereis nieuwe voorzitter

Melkveehouder Adrian Langereis uit het Groningse Ten Boer is de nieuwe voorzitter van zuivelcoöperatie NoorderlandMelk. Langereis volgt Alma den Hertog uit het Groningse Overschild op.
Lees meer >

Kerstgroet NoorderlandMelk

Wat Kerst ook voor u persoonlijk betekent, wij wensen u ondanks en dankzij ieder en alles om u heen, een tijd vol warmte, liefde en licht. Rust en vertrouwen in uw gezin. Een stabiele basis in uw bedrijf en zuivelcoöperatie. In verbinding met elkaar. Goede relaties zijn een baken in roerige tijden.   Dank voor de fijne samenwerking. Wij wensen u allen een warme Kerst en een krachtig en prachtig 2023. Bestuur en medewerkers zuivelcoöperatie NoorderlandMelk
Lees meer >

Voorwoord Algemene Ledenvergadering Najaar

Alma Den Hertog: "We leven in een gek land. Polarisatie en snel oordeel zorgen dat een toekomstige weg ver weg is. En de broodnodige personen die op staan en, vaak te koste van zichzelf of hun positie, een weg bereiden naar mogelijkheden, zijn schaars of worden weggezet als zijnde een afwijkende mening. Ik vind daar wat van....
Lees meer >

Van de Voorzitter

“Neem tijd en voel alle ruis vervagen” zo zei een bevriende dominee. Ik doe mijn best. Elke dag wandel ik met de huppelende hond Guus aan mijn zijde een rondje van ruim drie kwartier, een eind door het gras, langs de tocht, over het waterschap pad, door naar het volgende perceel.
Lees meer >

Beste boeren van NoorderlandMelk

Wij zijn als boeren en als sector in ons hart geraakt en ons vertrouwen in de overheid is totaal zoekgeraakt
Lees meer >

Column Alma Den Hertog

Een bijzondere klus blijft het: een voorwoord schrijven.  
Lees meer >

Donderdag 14 april Jongerendag NoorderlandMelk

Lol houden in het boeren en uitdagingen aanpakken!
Lees meer >

Column Alma Den Hertog:

"Mijn overtuiging is dat we de schouders eronder kunnen en moeten zetten en de kansen die zich voordoen moeten benutten"  
Lees meer >

Boerenprotesten!

Wij ervaren allemaal, als boer, dat er druk gelegd wordt op ons boerenbestaan. Deze druk raakt onze bedrijven en is voelbaar in onze gezinnen.  
Lees meer >

Column Alma Den Hertog :

"Als het niet kan zoals het moet dan moet het maar zoals het kan"
Lees meer >