Nieuws

LedenBBQ NoorderlandMelk

Meld je aan via info@noorderlandmelk.nl
Lees meer >

Huiskamerbijeenkomsten

NoorderlandMelk, met trots de toekomst in!!
Lees meer >

Persbericht: overname WeideWeelde

Weide Weelde gaat over naar NoorderlandMelk! Vol trots presenteert Zuivelcoöperatie NoorderlandMelk de overname van het Zuivelmerk Weide Weelde.
Lees meer >

Boer in transitie: Piet den Hertog

Iedere twee weken interviewt Janna van der Meer een boer over zijn veranderende leven als agrarisch ondernemer (m/v). “Er werden vlaggetjes bij de nesten gezet en ik maaide daar omheen. Vervolgens zagen de kraaien precies waar ze moesten zijn…”
Lees meer >

VLOG-pilot

NoorderlandMelk gaat vanaf 1 maart 2018  VLOG-melk leveren.
Lees meer >

21 september Weidedag familie Wijnhout

De familie Wijnhout heeft een prachtig modern familiebedrijf in het Sallandse land. In 2016 is de stal met Lely melkrobots gereed gekomen waarin bijna 2 miljoen kg melk wordt geproduceerd. Zij hebben veel ervaring met de combinatie weidegang/robot melken en het realiseren van een hoge melkproductie.
Lees meer >

Viering 10 jarig bestaan NoorderlandMelk

NoorderlandMelk viert dit jaar haar 10 jarig bestaan, een mijlpaal waar we met elkaar trots op mogen zijn.
Lees meer >

Marcel Strijtveen wint de Gouden Grutto

Marcel Strijtveen heeft tijdens de conferentie: "Succesvol boeren met natuur: ontmoet de praktijk", de Gouden Grutto publieksprijs ontvangen.
Lees meer >

Uitnodiging Voorjaarsvergadering

Donderdag 22 juni zal de jaarlijkse voorjaarsvergadering worden gehouden in restaurant de Schildhoeve, Fluitenbergseweg 69, Fluitenberg. Aanvang 10.30 uur. U bent als lid van NoorderlandMelk van harte uitgenodigd deze vergadering bij te wonen. De vergadering zal om 15.00 uur worden afgesloten. Na afloop wordt u in de gelegenheid gesteld met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Een uitnodiging met daarop de agenda is u per post toegezonden. Graag tot ziens! Namens het bestuur, Alma den Hertog, voorzitter    
Lees meer >

Spardag

Woensdag 19 april Kruisweg, Marum Aanvang 10.45
Lees meer >