Nieuws

Column: Het niet pluis gevoel.

In de medische wereld wordt het niet pluis gevoel uiterst serieus genomen.
Lees meer >

Wij zijn samen trots op onze boeren!

We zijn met veel passie, dag en nacht bezig op onze bedrijven met de zorg voor de koe, de omgeving en de natuur. We nemen op onze bedrijven duurzaamheidsmaatregelen die gunstig zijn voor het klimaat. Ook hebben we oog voor wat de markt vraagt door onze keuze en inzet voor de diverse melkstromen. Samen bereiken we veel! De agrarische sector is een sector die respect en waardering verdient voor haar inzet! Daarom zijn we, met elkaar, trots op alle boeren in Nederland! Alma Den Hertog, Voorzitter NoorderlandMelk Adrian Langereis, Vicevoorzitter NoorderlandMelk De NZO heeft in samenwerking met diverse organisaties en bedrijven een paginagrote advertentie geplaatst. Via Royal A-ware is ook NoorderlandMelk vertegenwoordigd in de NZO.
Lees meer >

LedenBBQ NoorderlandMelk

Meld je aan via info@noorderlandmelk.nl
Lees meer >

Huiskamerbijeenkomsten

NoorderlandMelk, met trots de toekomst in!!
Lees meer >

Persbericht: overname WeideWeelde

Weide Weelde gaat over naar NoorderlandMelk! Vol trots presenteert Zuivelcoöperatie NoorderlandMelk de overname van het Zuivelmerk Weide Weelde.
Lees meer >

Boer in transitie: Piet den Hertog

Iedere twee weken interviewt Janna van der Meer een boer over zijn veranderende leven als agrarisch ondernemer (m/v). “Er werden vlaggetjes bij de nesten gezet en ik maaide daar omheen. Vervolgens zagen de kraaien precies waar ze moesten zijn…”
Lees meer >

VLOG-pilot

NoorderlandMelk gaat vanaf 1 maart 2018  VLOG-melk leveren.
Lees meer >

21 september Weidedag familie Wijnhout

De familie Wijnhout heeft een prachtig modern familiebedrijf in het Sallandse land. In 2016 is de stal met Lely melkrobots gereed gekomen waarin bijna 2 miljoen kg melk wordt geproduceerd. Zij hebben veel ervaring met de combinatie weidegang/robot melken en het realiseren van een hoge melkproductie.
Lees meer >

Viering 10 jarig bestaan NoorderlandMelk

NoorderlandMelk viert dit jaar haar 10 jarig bestaan, een mijlpaal waar we met elkaar trots op mogen zijn.
Lees meer >

Marcel Strijtveen wint de Gouden Grutto

Marcel Strijtveen heeft tijdens de conferentie: "Succesvol boeren met natuur: ontmoet de praktijk", de Gouden Grutto publieksprijs ontvangen.
Lees meer >