Nieuws

Column Alma Den Hertog

Een bijzondere klus blijft het: een voorwoord schrijven.  
Lees meer >

Donderdag 14 april Jongerendag NoorderlandMelk

Lol houden in het boeren en uitdagingen aanpakken!
Lees meer >

Column Alma Den Hertog:

"Mijn overtuiging is dat we de schouders eronder kunnen en moeten zetten en de kansen die zich voordoen moeten benutten"  
Lees meer >

Boerenprotesten!

Wij ervaren allemaal, als boer, dat er druk gelegd wordt op ons boerenbestaan. Deze druk raakt onze bedrijven en is voelbaar in onze gezinnen.  
Lees meer >

Column Alma Den Hertog :

"Als het niet kan zoals het moet dan moet het maar zoals het kan"
Lees meer >

Weide Weelde Boerenzuivel produceert onder private label voor Poiesz supermarkten

Weide Weelde Boerenzuivel gaat haar producten onder het Noordertrots label aan Poiesz supermarkten leveren. De bestaande relatie met Poiesz wordt daarmee in het voorjaar van 2021 verder geïntensiveerd
Lees meer >

Column Alma Den Hertog: Vooruitdenken en leven met de dag

In deze bijzondere en bijzonder vreemde tijd lijken ook verwachtingen als een jojo heen en weer te gaan. De corona houdt nog steeds huis en zorgt voor een wipwap aan berichten, verwachtingen en emoties.
Lees meer >

Column Fedde van der Meer: Het niet pluis gevoel.

In de medische wereld wordt het niet pluis gevoel uiterst serieus genomen.
Lees meer >

Wij zijn samen trots op onze boeren!

We zijn met veel passie, dag en nacht bezig op onze bedrijven met de zorg voor de koe, de omgeving en de natuur. We nemen op onze bedrijven duurzaamheidsmaatregelen die gunstig zijn voor het klimaat. Ook hebben we oog voor wat de markt vraagt door onze keuze en inzet voor de diverse melkstromen. Samen bereiken we veel! De agrarische sector is een sector die respect en waardering verdient voor haar inzet! Daarom zijn we, met elkaar, trots op alle boeren in Nederland! Alma Den Hertog, Voorzitter NoorderlandMelk Adrian Langereis, Vicevoorzitter NoorderlandMelk De NZO heeft in samenwerking met diverse organisaties en bedrijven een paginagrote advertentie geplaatst. Via Royal A-ware is ook NoorderlandMelk vertegenwoordigd in de NZO.
Lees meer >

LedenBBQ NoorderlandMelk

Meld je aan via info@noorderlandmelk.nl
Lees meer >