Workshop Kringloopwijzer

Publicatiedatum: 30-03-2016

De Kringloopwijzer is een meetinstrument om milieuprestaties op bedrijfsniveau te berekenen en te presenteren. Omdat dit het eerste jaar is waarin alle veehouders met de Kringloopwijzer werken, biedt NoorderlandMelk een drietal workshops aan waarin de werking en de kennis die nodig is voor het beïnvloeden van de Kringloopwijzer wordt besproken.

We zijn blij dat we ons lid Bouke Meijer bereid hebben gevonden zijn kennis hierover met u te delen. Het bedrijf van familie Meijer werkt al jaren met de Kringloopwijzer. In 2015 is Bouke winnaar geworden van de LTO-Noord wedstrijd 'Bodem in Beeld' waar hij op een inspirerende wijze zijn visie deelde op bodembeheer. Kortom een echte kenner, die cijfers onder de Kringloopwijzer heeft liggen welke hij graag met u wil delen. Op de volgende datums nodigt de familie Meijer u van harte uit op hun bedrijf in Witteveen voor een workshop Kringloopwijzer:

  • Woensdag 20 april 2016 (VOL)
  • Donderdag 28 april 2016 (VOL)
  • Woensdag 01 juni 2016

Alle workshops starten om 13.00 uur en zullen worden afgesloten rond 15.30 uur. Per workshop kunnen er maximaal 10 leden deelnemen. Dus geef u nu snel op! U kunt zich aanmelden voor één van de workshops via deze link. Aanmelden voor de workshop Kringloopwijzer is helaas niet meer mogelijk.

Column Alma Den Hertog:
Boerenprotesten!
Column Alma Den Hertog :
Weide Weelde Boerenzuivel produceert onder private label voor Poiesz supermarkten
Column Alma Den Hertog: Vooruitdenken en leven met de dag
Column Fedde van der Meer: Het niet pluis gevoel.
Wij zijn samen trots op onze boeren!
LedenBBQ NoorderlandMelk
Huiskamerbijeenkomsten