Nieuwe kwaliteitsmanager: Johan Grolleman

Publicatiedatum: 10-11-2014

“Mijn naam is Johan Grolleman. Veel NoorderlandMelk-leden kennen mij van vergaderingen en/of van telefonisch contact in verband met de melkkwaliteit. Naast de melkkwaliteit ga ik bij NoorderlandMelk nu ook de certificering doen van alle processen waarmee jullie als veehouders en NoorderlandMelk mee te maken hebben. Zoals weidemelk, KKM, protocollen COKZ, kwaliteit- & transport zaken. Dit is samengevat in de functie van Kwaliteitsmanager NoorderlandMelk. Het is een functie voor 12 uur in de week. Hiervoor ben ik 1 dag in de week op kantoor aanwezig.”

“Samen met Yvonne en onze zoon woon ik aan de zuidrand van de stad Zwolle. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger / beheerder bij de dierenweide ’t Spiekertje in Zwolle-Zuid. Met een groep van ongeveer 10 vrijwilligers houden we deze dierenweide draaiende. De dierenweide is een geliefde plek waar ouders, opa’s en oma’s met hun kinderen en kleinkinderen komen als ze een ommetje maken. Daarnaast probeer ik regelmatig te sporten, hoofdzakelijk hardlopen.”

“De functie van Kwaliteitsmanager ga ik invullen naast mijn werk als onafhankelijk melkwinningsdeskundige en -adviseur. Hiervoor reis ik door heel Nederland. Mijn eigen bedrijf ‘Melkwinning JA’ heb ik al sinds 2003. Daarvoor was ik werkzaam bij het consulentschap en later bij DLV als voorlichter melkwinning. NoorderlandMelk heb ik de afgelopen jaren ervaren als een dynamisch bedrijf, waar korte lijnen en melkkwaliteit voorop staan. Met alle vragen rondom het melken kun u bij mij terecht. Van melkstal tot melkrobot en van geit tot koe. Binnenkort laat ik weten welke dag ik op kantoor aanwezig ben. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 45 31 20 42.”

Adrian Langereis nieuwe voorzitter
Kerstgroet NoorderlandMelk
Voorwoord Algemene Ledenvergadering Najaar
Van de Voorzitter
Beste boeren van NoorderlandMelk
Donderdag 14 april Jongerendag NoorderlandMelk
Column Alma Den Hertog
Column Alma Den Hertog:
Boerenprotesten!